Om köpaförsäkring.se

Förmågan att anpassa sig är grunden för framgång inom försäkringsbranschen. Förändrade förväntningar och anpassning till efterfrågan är en förutsättning för de försäkringsbolag som vill ta marknadsandelar. Den digitala omvandlingen handlar om nya affärsmodeller inom insuretech som blockchain teknik och nya kundbeteenden.

Konsumenternas behov och kunderfarenheter

Köpaförsäkring.se skall vara valet för de konsumenter som letar efter försäkringar till hemmet eller företaget. Vår vision på sikt är att bli den bästa försäkringsbloggen i Sverige. Konsumenternas behov och förväningar ställer högre krav på försäkringsbolagen. Samtidigt har försäkringsbolagen blivit mer konkurrensutsatt och det är nya förutsättningar med en åldrande befolkning och lågräntesituation.

Den här sajten drivs av företaget Expandtalk AB och vi började bygga på sajten 2012. Köpaförsäkringar.se ger oberoende försäkringsrådgivning forsakringoch använder Google annonsering för att finansieras. Om den här sajen skulle ingå i något avtal så kommer det att öppet redovisas på den här sidan men vi samarbetar i dagsläget inte med något försäkringsbolag och vi är idag helt fristående från försäkringsbolagen som presenteras.

Vår information är helt kostnadsfri och vi har ingen provision från försäkringsbolagen.

Vi tror att det finns ett behov av en sajt som är oberoende. De svenska bankerna och försäkringsbolagen spenderar omkring 700 miljoner kronor på reklam varje år enligt siffror från mediebyrån UIM tagit fram på uppdrag av Skandia.

Pågående direktiv och förslag inom försäkringsbranschen:

  • Försäkringsförmedlingsdirektivet (förhandlas inom EU)
  • Provisionsförbudet
  • Livförsäkringsutredningen
  • Solvens 2
  • IFRS 17

Facebooktwitterreddit

Denna sidan hittade du på köpaförsäkring.se - Länka gärna hit!